Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
szukaj 
szukaj w   
Wyszukiwanie zaawansowane
 
Biuletyn Informacji Publicznej
RSS Informacja o kanałach RSS Wersja mobilna Wersja dla niepełnosprawnych
 

BIP - Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich > Menu Podmiotowe > Zasady funkcjonowania > Zasady funkcjonowania

Zasady funkcjonowania

  Drukuj
 

Zasady funkcjonowania określa Statut.

 

Organem prowadzącym Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich jest Miasto Stołeczne Warszawa.

 

Nadzór pedagogiczny nad działalnością Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich sprawuje Mazowiecki Kurator Oświaty.


Dokumenty wprowadzające politykę antykorupcyjną w ZSGH

Kodeks etyki ZSGH.pdf

Procedura zgłaszania nieprawidłowości i nadużyć w ZSGH.pdf

Wykaz stanowisk i czynności.pdf

Baza ryzyk-korupcja ZSGH.xlsx



Sprawozdanie finansowe placówki za 2019 rok zostało opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej Dzielnicowego Biura Finansów Oświaty - Praga Południe m.st. Warszawy.

 

 
 
Wprowadził Bagińska Marta 11-12-2012
Aktualizujący Bagińska Marta 23-06-2020
Zatwierdzający Chylińska Anna 23-06-2020
Publikujący Bartold Jan (Gabinet Prezydenta (GP)) 23-06-2020
Liczba odwiedzin: 1243
Rejestr zmian